Początkowo było I.Skorupki, później ktoś się upomniał o "ks."Ignacy pisze:Zanim weszło KDD było 55 Ks. I. Skorupki

Moderator: spooney
Początkowo było I.Skorupki, później ktoś się upomniał o "ks."Ignacy pisze:Zanim weszło KDD było 55 Ks. I. Skorupki
Jakby przewoźnikowi zależało na jakości usług, to pod tym względem sprawdzałby swój tabor.lukasn26 pisze:Podgłośnić zapowiedzi to nie jest wielka filozofia w danym wozie ;) Ale komu by się chciało szukać które dobre a które za ciche...
Bardzo dziwne, że w ogóle usłyszałeś zapowiedzi , bo ostatnio gdy przemieszczałem się tramwajem #300, to stojąc koło głośnika, nic nie było słychać :DIgnacy pisze:Jechałem wczoraj #300 na 7, przystanki zapowiadało, ale na tablicy pokazywało tylko imieniny i datę/godzine, nie wyświetlały się przystanki oraz linia z kierunkiem
Na tej linii to raczej dziwne.ikarusiarz pisze:Po jakiego grzyba tablica na Błoniu (jak działa) pokazuje zjazdy do zajezdni? Miałem 54
Nowe nie mają, niektóre linie również. Jak widać MZK i ZDMIKP ma zlewke.Kris pisze:Nowe autobusy (przynajmniej niektóre) nie mają oznaczeń kursów wariantowych na wyświetlaczach
Kamil3836 pisze:niektóre linie również
Ciekawe, jak z liniami nocnymi.Kamil3836 pisze:nie mają
Czy ktoś to kontroluje? Bo mam wrażenie,że zarząd raczej nie ...Kamil3836 pisze:Kris pisze:Dzisiaj 218 na 69 z koralikami ze starej trasy.
Ja tego nie pisałemJanusz Sosnowski pisze:Kris napisał(a):
Dzisiaj 218 na 69 z koralikami ze starej trasy.